Een nieuw megacool idee om je vriendinnenfeest te vieren! We hebben een ruime keuze uit vele galajurken in alle kleuren en maten, prachtige glitterschoenen met hoge hakken en vele accessoires om de styling compleet te maken.

Bij binnenkomst worden alle toekomstige diva’s over de rode loper ontvangen in onze gezellige foto-atelier. Als eerste wordt de jarige mooi opgemaakt, natuurlijk wel aangepast aan haar leeftijd. De anderen beginnen alvast zelf maar krijgen uiteraard wel hulp.

Als eerste wordt de jurk samen met Hetty uitgezocht, voor ieder kind is er beslist een megacoole jurk te vinden. Vervolgens zoeken we de mooiste accessoires uit die de styling compleet maakt, zoals: glitter hakschoenen, tiara’s, galahandschoenen, haarbanden, hoedjes, tasjes, parasolletjes en vele sieraden. 

Als iedereen eruit ziet als een echt model is de tijd aangebroken om te oefenen op de rode loper, en kunnen de diva’s worden vastgelegd op de foto.Als eerste natuurlijk de jarige maar daarna mag iedereen op haar mooist worden gefotografeerd! Zodat er een super aandenken is aan deze feestelijke dag. Als laatste maken we ook een aantal groepsfoto’s waarop de topmodellen gezamenlijk schitteren. 

Dit gala-kinderfeest is voor meiden in leeftijd van 8 tot 13 jaar en is mogelijk op woensdagmiddag, vrijdagmiddag/avond of op zaterdagmiddag.
Het gala-kinderfeest duurt 2 uur. De kosten bedragen € 120,- t/m 6 personen.
Voor meer kinderen geldt een toeslag van € 15,- p/p (maximaal 10 kinderen en maximaal twee begeleiders).
Tijdens het feestje mogen GEEN foto's e/o filmopnames door de begeleiders worden gemaakt.

Wat kun je verwachten?
-partytime!

-make-up sessie

-professionele fotoshoot

-verkleedfeest tot echte diva's
-onbeperkt snoepen en drinken

-mogelijkheid tot nabestellen via de website
. 


Hoe gaat het nu verder met de foto’s? Na plusminus een week zijn alle foto’s gereed en via een inlogcode te zien op de foto-bestelpagina op onze website. Jullie krijgen de link met wachtwoord gemaild, zodat je de foto’s kan bekijken of evt. nabestellen. Want er worden uiteraard vele foto’s gemaakt! Deze link mag je uiteraard ook doorsturen naar alle andere ouders. 
Kindvriendelijke prijzen! Foto’s zijn vanaf €1,50 bij te bestellen en digitale bestanden zijn voor €2,- hier te downloaden.


Aanmelden en/of vragen voor het Gala-kinderfeest fotoshoot: klik hier.

 

Excuses! met ingang van september 2017 (omstandigheden) is het boeken van fotofeestjes even niet mogelijk..!

 

Vier je verjaardag samen met je vriendinnen als princessen in echte galajurken...!