We beginnen met een make-up sessie, daarna wat uitleg over de fotoshoot en het poseren. Als eerste maken we een paar mooie groepsfoto's.
Daarna gaan we samen aan de slag met allerlei accessoires zoals: zonnebrillen, hoeden, haarbanden, sieraden, etc, etc.
Dit geeft extra glamour tijdens de fotoshoot! Diverse soorten lipsticks en oogschaduw staan tot jullie beschikking om je nog mooier te maken.
Natuurlijk heb je al je mooiste outfit aan! In de studio worden groepsfoto's gemaakt maar ook individuele, tweeën, of meer, is mogelijk!
En dit allemaal met de leukste accessoires!

Dit kinderfeest is voor meiden in de leeftijd van 8 tot 13 jaar en is mogelijk op woensdagmiddag, vrijdagmiddag/avond of op zaterdagmiddag.
Het kinderfeest duurt 2 uur. De kosten bedragen € 100,- t/m 8 personen.
Voor meer kinderen geldt een toeslag van € 12,50 p/p (maximaal 14 kinderen en maximaal twee begeleiders).
Tijdens het feestje mogen GEEN foto's e/o filmopnames door de begeleiders worden gemaakt.

Wat kun je verwachten?

-partytime!

-make-up sessie

-professionele fotoshoot

-onbeperkt snoepen en drinken

-mogelijkheid tot nabestellen van foto's via de website


Hoe gaat het nu verder met de foto’s? Na plusminus een week zijn alle foto’s gereed en via een inlogcode te zien op de foto-bestelpagina op onze website. Jullie krijgen de link met wachtwoord gemaild, zodat je de foto’s kan bekijken of evt. nabestellen. Want er worden uiteraard vele foto’s gemaakt! Deze link mag je uiteraard ook doorsturen naar alle andere ouders. Kindvriendelijke prijzen! Foto’s zijn vanaf €1,50 bij te bestellen en digitale bestanden zijn voor € 2,- hier te downloaden.


Aanmelden en/of vragen voor het Kinderfeest fotoshoot: klik This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Excuses! met ingang van september 2017 (omstandigheden) is het boeken van fotofeestjes even niet mogelijk..!

 

Vier je verjaardag als een fotomodel, samen met al je vriendinnen..!