Jullie worden ontvangen met een drankje en candy en er is leuke muziek om ontspannen aan de shoot te beginnen. 
Er is hier voldoende make-up aanwezig om je zelfstandig op te maken, iedereen mag als een echt model op de foto! 

We hebben vele accessoires; high heels, zonnebrillen, hoeden, lange handschoenen, sieraden, etc. waarmee je op de foto kan; kortom glitter en glamour! 
Natuurlijk heb je al je mooiste outfit aan maar breng gerust extra shirtjes/broeken/jurkjes/hakken mee voor een gevarieerde shoot! 

Er worden portretten gemaakt van iedereen in verschillende samenstellingen en er worden diverse groepsfoto's gemaakt, dit is vooral leuk als herinnering aan een gezellige middag samen.

Dit tienerfeest is voor tienermeiden in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar en kan op woensdagmiddag, vrijdagmiddag/avond of op zaterdag plaatsvinden. De fotoshoot duurt 2 uur. De kosten bedragen € 100,- t/m 5 personen. Voor meer tieners geldt een toeslag van € 12,50 p/p (maximaal 12 tieners).
Tijdens de shoot mogen GEEN foto's e/o filmopnames door evt. begeleiders worden gemaakt.


Hoe gaat het nu verder met de foto’s? Na plusminus een week zijn alle foto’s gereed en via een inlogcode te zien op de foto-bestelpagina op onze website. Jullie krijgen de link met wachtwoord gemaild, zodat je de foto’s kan bekijken of evt. nabestellen. Want er worden uiteraard vele foto’s gemaakt! Vriendelijke prijzen! Foto’s zijn vanaf €1,50 bij te bestellen en digitale bestanden zijn voor €2,- hier te downloaden.

Aanmelden en/of vragen voor het Tienerfeest fotoshoot: klik This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Geweldige fotoshoot samen met je vriendinnen!